Ziua Taților 22 aprilie 2020

..Ziua taților – idei de cadouri surprinzătoare

Am desfăcut cadourile de Paște și ne-am umplut sufletele cu bucuria cu care au fost primite darurile. Însă gândul nostru a zburat direct la următoarea sărbătoare, cea din luna mai.

Ne-am propus să creăm o atmosferă de basm în atelierul nostru, în ciuda circumstanțelor. Am lăsat temerile și frica deoparte și petrecem timp în atelier unde lucrăm cu drag și inovație bijuterii pentru voi.

Pe 9 mai 2010 am avut oficial și în România, Ziua Taților. De atunci, în fiecare an aveam obiceiul de a-l sărbători pe omul fără de care viața noastră nu ar fi la fel de colorată și plină de suspans.

Câte familii, atâtea definiții pentru tată. Pentru noi, tata este cel care fără să folosească prea multe cuvinte ne demonstrează că ne iubește, că este alături de familie, că bucuria de a deveni tată a fost uneori copleșitoare pentru bărbatul ce părea că nu poate fi doborât de nimic, este cel care testează limite, ne dă încredere, care are un rezervor special de răbdare și chef de joacă pentru cei mici, cel care încearcă să nu uite de aniversări și zile de naștere, dar mai ales cel care se revanșează atunci când uită,  tatăl este partenerul de joacă, protectorul familiei și jumătatea mamei.

Sugestii de cadouri pentru Ziua Taților

Pentru un proaspăt tătic, o brățară cu bănuț inscripționat cu data nașterii copilului este un cadou care îl va emoționa. Totodată, îi va aminti de prima clipă în care și-a ținut în brațe copilul și familia sa a devenit completă.

Brățara din piele cu tăblița din aur poate purta un mesaj personalizat, un mesaj codat doar al vostru sau un desen care să simbolizeze familia voastră.

Un mod inedit de a le spune că îi iubiți și că vă întregesc familia este prin dăruirea unei brățări sub forma unei piese de puzzle.

Brățara din piele cu disc din argint 925 rodiat este o alegere frecventă pentru un tată nonconformist, care preferă accesorii mai minimaliste, dar care se bucura purtând zilnic mesajul familiei inscripționat pe disc.

O altă sugestie este brățara din șnur cu bile din aur, un accesoriu îndrăgit care poate accesoriza orice ținută. Bilele din aur sunt lucioase și fațetate, iar pentru cei care preferă să fie mai rezervați recomandăm brățara din piele și agate mate negre.

Înainte să devină bunici, sunt tați și le suntem mai recunoscători ca oricând că fac parte din viața nepoților. De aceea, am pregătit pentru ei brățară cu șnur din mătase cu codul Morse din argint 925.

Noi, cei de La Petite Jupe îi îmbrățișăm și le mulțumim că sunt zi de zi alături de noi!

La mulți ani de Ziua Taților, tată!