Despre brose si colectia Cochet 27 ianuarie 2019

Totul despre brose

Stim despre brose ca sunt accesoriul aparte care te ajuta sa te faci remarcata. Nu sunt purtate de catre toate femeile asa cum sunt alte accesorii. Simpla lor prezenta pe un sacou, o rochie sau pe un palton va spune ceva despre tine. Fiecare bijuterie are rolul ei, dar brosa este acea bijuterie pe care o obeservi imediat. Mai mult decât atât, va oferi un plus de eleganta sau unicitate outfitului tau.

Brosa a fost un accesoriu detinut de femei inca din vremea vechilor civilizatii. Au existat însă de-a lungul timpului momente in care au fost uitate pur și simplu in cutiile de bijuterii. Noi credem ca ele nu se demodeaza niciodata, iar includerea lor in colectia ta de bijuterii si accesorii este un must.

 

De ce ai nevoie de brose in colectia de bijuterii?

Inainte de orice, brosele pot avea un rol functional. Acela de a fixa si de a prinde diferite componente ale outfit-ului. Daca porti esarfe, incearca sa le fixezi cu o brosa intr-o culoare contrastanta. Pe langa nota de eleganta oferita, te vei bucura de un aspect impecabil de-a lungul intregii zile.

In afara de rolul utilitar, brosele transforma o tinuta simpla si eleganta intr-una sofisticata. Alatura unei rochii simple o brosa colorata al carei design exprima ceva despre tine si atunci tinuta ta va transmite privitorilor un mesaj si mai puternic despre felul tau de a fi.

 

Ce fel de brose purtam?

Despre brose se spune că sunt o modalitate de a-ti redefini stilul, de a adauga personalitate ținutelor. Mai mult decat atat, sunt o modalitate de a iesi in evidenta cu accesorii croite exact pe stilul tau.

In cazul in care adoptam o tinuta bussines putem opta pentru brose mai simple sau mai minimaliste. Cand vine vorba de tinutele casual putem fi mai creative si ne putem exprima felul de fi, de a simti si de a ne raporta la ceea ce ne inconjoara purtand brose colorate si expresive, in acord cu personalitatea noastra.

 

Colectia noastra de brose Cochet

Suntem artizani de emotii si bijuterii cu personalitate si ori de cate ori reflectam la munca noastra, ne dorim sa devenim din ce in ce mai buni, sa va oferim din ce in ce mai multe produse din care puteti alege.

De data aceasta ne-am oprit asupra broselor si a felului puternic prin care pot schimba o tinuta, definindu-va si mai mult stilul. Sunt colorate, vesele, din margele cusute cu migala si atentie, si atrag privirile celor care trec pe langa tine. Fiecare femeie isi doreste sa iasa in evidenta si sa fie admirata, iar cand poarta accesoriile potrivite, atentia va fi cu nelipsita.

Brosele din colectia Cochet sunt o declaratie a feminitatii si a caracterului vesel, a bucuriei de a purta ceva diferit si a statutului de a fi unica.

Le poti comanda din magazinul nostru, iar dupa ce le vei purta, asteptam sa ne spui cum te-ai simtit. Ne poti arata chiar si cum le-ai asortat. 🙂

 

 …

 

Cu drag,

La Petite Jupe