De ce alegem să cumpărăm bijuterii handmade? 11 martie 2020

De ce alegem să cumpărăm bijuterii handmade?

 

la-petite-jupe-atelier-bijuterii-handmade

Atelier La Petite Jupe 💚

 

Pentru că sunt unice, pot fi personalizate cu ușurință și pentru că susții un om talentat să își trăiască visul

Răspunsuri adevărate, le-am auzit de multe ori. Sunt poate și pe buzele tale, la fel ca multe alte răspunsuri, toate potrivite, pentru că în esență, un produs handmade este perfect prin imperfecțiunile sale și ne reamintește la fel ca o melodie plăcută, iar și iar, că suntem unici, valoroși, creativi, iubitori de frumos, perfecți în imperfecțiunile noastre!

Bijuteriile lucrate manual nu sunt valoroase doar datorită materialului folosit. Acestea poartă cu ele și reușesc să transmită mai departe gândul frumos al clientului, ideea entuziastă, dorința artizanului de a face un vis să devină realitate, munca depusă, speranța,imperfecțiunile. Toate acestea creează o poveste care se imprimă în produs și care este spusă cu fiecare atingere.

Toate aceste bijuterii handmade, realizate manual, cu grijă, cu drag, se remarcă și sunt alese să devină bijuterii-cadou. Sunt purtate cu mândrie, nu devin demodate nici când pentru perioade lungi de timp sunt păstrate în casetele speciale. Dimpotrivă, ele sunt magice și ne readuc în trecut, retrăim momente deosebite, sentimente de recunoștință și de bucurie. Astfel că, de exemplu, o broșă handmade nu doar că îmbogățește haina, ci își pune amprenta asupra sufletului.

Știm cât de dificil este să găsești acel cadou care să definească relația de prietenie extraordinară pe care o ai sau dragostea necondiționată pentru copilul tău și mă bucur că produsele handmade sunt achiziționate pentru a fi dăruite și că reușesc să devină cadoul perfect. Te rugăm, însă, nu uita că și tu meriți să te răsfeți cu produse calitative, create doar pentru tine.

la-petite-jupe-bratara-aur-fotogravura-handmade

Bratara cu snur si banut aur cu fotogravura

Ne-am dorit să spunem povești și să cunoaștem la rândul nostru și mai multe, suntem onorați că ne alegeți să vă spunem mai departe povestea voastră prin bijuterii handmade.