Cadouri pentru 1 iunie 21 mai 2020

Cadouri pentru 1 iunie

1 iunie este un prilej de a ne aminti de copilărie. O ocazie de a-i contacta pe prietenii de atunci, să împărtășim amintiri și să ne bucurăm împreună de momentele frumoase.

1 iunie este despre toți copiii, indiferent de vârstă. Este o ocazie de a discuta despre drepturile copiilor la siguranță, educație și dragoste.Este despre a dărui cadouri în semn de recunoștiință și de bucurie că suntem înconjurați de inocență și dragostea necondiționată de care dau dovadă copiii.

La Petite Jupe am pregătit sugestii de cadouri pentru 1 iunie, întrucât o zi atât de importantă devine o amintire frumoasă în compania unei bijuterii speciale.

Idei de cadouri pentru bebeluși

Brățările reglabile cu șnur din mătăse sunt o alegere perfectă și pentru bebeluși. Fără să incomodeze și fără a aduce greutate, accesorizată cu un bănuț de 12 mm gravat cu un mesaj personalizat, o astfel de bijuterie este un cadou care îl va bucura pe copil chiar și când va crește.

Idei de cadouri pentru preadolescenți și adolescenți

Pentru un (pre)adolescent o brățară din biluțe miyuki figurine din aur de 14k este un accesoriu cool, ușor de accesorizat. Scoate ținuta din anonimat, dar totodată îi amintește subtil de părinți și de dragostea necondiționată. Un cadou care prin alegerea figurinei aduce valoare și dă noi valențe relației părinte – copil.

Pentru orice vârstă

Bijuteriile care rămân mereu la modă și sunt alese atât de părinți, cât și de copii sunt brățările reglabile, cu șnur din diverse culori, cu figurină de 7 mm din aur galben 14k.

Avem o varietate de modele care se pot personaliza, astfel că o brățară ce poate fi banală devine unică, specială prin semnificația dată de posesor.

Cu rol de amuletă am făurit constelații care pot fi accesorizate cu un lanț și purtate zilnic sau la evenimente în care simțiți nevoia să fiți protejat de stelele norocoase.

Fascinați de stele suntem cu toți, unii din punct de vedere astronomic, alții din punct de vedere astrologic, însă ideea unei stele care veghează asupra noastră ne aduce cu siguranță un zâmbet și un gând pozitiv.

Din punct de vedere istoric există documente dinaintea erei noastre care precizează stele și constelații. Tot istoria a documentat stele și constelații identificate și consemnate de către navigatorii europeni din secolul al XVI-lea din nevoia de orientare cât mai exactă.

Cu ușurință puteți alege modelul dorit pe care noi îl transformăm într-o bijuterie.

Pentru fete am pregătit clame și broșe care vor atrage cu siguranță atenția și care îmbogățesc ținuta. Știm cât de mult cei mici iubesc animalele și natura. A purta un accesoriu cu iepurași, pisicuțe sau fluturași este și o modalitate de a-ți arăta dragostea față de natură,dar și bucuria de a fi la un pas de vacanță și de a aloca mai mult timp jocului.

clamita-pisicuta-cadouri-1-iunie

clamita-pisicuta-copii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Printre preferate se numără broșa buburuză (20mm), confecționată manual din biluțe miyuki. Este o încântare pentru privitor, dar totodată este un simbol al norocului și a speranței.

 

”La mulți ani!” tuturor copiilor, mici și mari!