Cadouri pe timp de pandemie 8 aprilie 2020

Cadouri inedite pentru cei dragi

Perioada Sărbătorilor Pascale ne este una apropiată sufletului, aducem mai multă căldură, toleranță și bunătate în casa noastră.

Tradițiile diferă de la o zonă la alta, de la o familie la alta, dar această perioadă de introspecție și de acceptare poate fi încununată de o masă în familie și de cadouri care să simbolizeze dragoste necondiționată, familie, speranță, încredere.

Anul acesta trăim o experiență unică, nedorită, însă credem că e un prilej de a face zilnic un exercițiu de recunoștință și de a le arăta celor din jur că sunt importanți pentru noi, chiar dacă apar și momente tensionate și greu de gestionat.

La Petite Jupe a lucrat la modele potrivite pentru toate vârstele astfel încât să îmbogățiți întreaga familie cu accesorii care să le amintească de fiecare dată când sunt purtate de dragostea și atenția voastră.

Bratara-familia-la-petite-jupe

Bratara-familia-la-petite-jupe

Lantisor-trei-figurine-la-petite-jupe

Lantisor-trei-figurine-la-petite-jupe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Găsiți la noi brățări, lănțișoare și pin-uri, cadouri perfecte pentru bărbații din familia voastră,  o gamă variantă de accesorii pentru femei, dar și pentru copii.

Asociem bijuteriile cu materiale prețioase, aur și argint, vizualizăm brățări, inele și lănțișoare purtate la ocazii speciale. Însă, noi, La Petit Jupe, știm că o bijuterie dăruită este materializarea sentimentelor de dragoste și de apreciere. O bijuterie este prețioasă datorită emoțiilor pe care le înmagazinează.

Bratara-disc-gravat-la-petite-jupe

Bratara-disc-gravat-la-petite-jupe

Inel-fotogravura-la-petite-jupe

Inel-fotogravura-la-petite-jupe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă propunem câteva modele pe care le găsim potrivite pentru a fi dăruite

Mama este ființa pe care o purtăm cu toții în inimă. Mama este cea căreia îi suntem recunoscători pentru răbdare, înțelegere și dragostea și cea căreia dorim să îi oferim un cadou special: un medalion care să simbolizeze copiii, dragostea infinită,un bănuț gravat cu un mesaj personal, cercei personalizați sau o broșă prețioasă.

Lant-Mama-la-petite-jupe

Lant-Mama-la-petite-jupe

Una dintre ideile de cadouri inedite este bănuțul de 15 mm din argint sau din aur și fotogravură. Un cadou elegant, personalizat cu imaginea dorită.

cadouri-inedite-1

lantisor-banut-fotogravura-la-petite-jupe

În perioada aceasta sunt căutate modelele cu îngerași deoarece simbolistica lor ne îndeamnă să avem credință, încredere și speranță. Cât de minunat este să îți readucă aminte de aceste trei valori un simbol atât de simplu care poate fi adăugat unei brățări sau lănțișor.

Din atelierul nostru nu lipsește din categoria de cadouri inedite nici crucifixul. Este un simbol al creștinismului, al lepădării de sine și al mântuirii. Atunci când purtăm un simbol atât de puternic ne simțim protejați, vegheați de un înger păzitor și puternici astfel încât să ducem la bun sfârșit ce ne propunem indiferent de greutăți.

cadouri-inedite-2

Colier-cruciulita-la-petite-jupe

Uneori auzim că bijuteriile sunt pentru adulți sau adolescenți, însă și un copil mic se poate bucura de un accesoriu. Poate fi sub forma unei brățări, a unui lănțișor cu prenumele sau cu un bănuț personalizat cu data nașterii.

De asemenea, vă recomandăm broșele și clămițele cu iepurași, fluturași sau buburuze, accesorii deosebite apreciate de fetițe.

 

Știm cât de important este să ne protejăm, astfel că ne luăm toate măsurile de precauție atunci când lucrăm și pregătim coletele.

De asemenea, puteți plăti cu cardul când comandați online și vă oferim transport gratuit la comenzile de minim 200 lei.

Sărbători binecuvântate!