Brățări personalizate pentru copii 7 iulie 2020

Brățări personalizate pentru copii

Luna iulie înseamnă relaxare, vacanța, planuri de concediu care prind contur, plimbări mai lungi și ieșiri dese.

Ne amintim cu plăcere de vacanța de vară petrecută pe ulițele satului copilăriei sau prin jurul blocului supravegheați de la distanță. Ne dorim să le oferim copiilor noștri libertate, dar avem nevoie să îi știm în siguranță. Îi iubim necondiționat chiar și atunci când punem limite și ce bine ar fi să le reamintim des asta.

La Petite Jupe căutăm să oferim soluții. Dorim să primiți în dar bijuterii care să vă poarte în trecut, în clipa minunată care a trecut prea repede dar plină de însemnătate și bucurie. Ne dorim să purtați accesoriile noastre care conțin un strop de dragoste și mereu un gând bun și norocos.

Copiii sunt viață, îi apreciem, iubim și uneori ne îngăduim să îi răsfățăm. Pentru ei am gândit o gamă de accesorii deosebită.

Brățări personalizate pentru copii – un cadou care va dăinui în timp și va fi mereu o bucurie pentru copilul devenit adult să își aducă aminte de emoția darului și a mesajului care poate deveni cu ușurință o mantră care să îl călăuzească.

Brațara pentru copii cu tălpițe din aur de 14k pe care punem mesajul dorit de voi simbolizeaza inocența, puritatea, drăgălășenia bebelușilor și devine unică prin mesajul pe care îl poartă. Un cadou minunat la împlinirea vârstei de 1 an.

Bratara-copii-cu-talpite-gravate-La-Petite-Jupe

Bratara-copii-cu-talpite-gravate-La-Petite-Jupe

Bratara-ingeras-decupat-La-Petite-Jupe

Bratara-ingeras-decupat-La-Petite-Jupe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brățara cu îngeraș din aur de 14k potrivită atât fetițelor, cât și băiețeilor poate fi purtată cu ușurință de copii. Dimensiunile potrivite pentru mâna unui copil reușesc să transforme brățara într-un accesoriu dorit de copii, și datorită mesajului inscripționat care este personalizat devine un accesoriu inedit.

Brățara cu bănuț de aur de 15 mm din aur de 14k este cea mai versatilă și se bucură de un succes extraordinar. Bănuțul poate purta datele nașterii copilui sau o dată specială știută doar de voi, o imaginea care să simbolizeze familia voastră sau un mesaj codat pe care îl va putea citi singur, mai târziu, și care face parte din limbajul familiei.

brățări-personalizate-pentru-copii-La-Petite-Jupe

Bratara-banut-personalizat-La-Petite-Jupe

brățări-personalizate-pentru-copii-La-Petite-Jupe

bratara-copii-banut-personalizat-La-Petite-Jupe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brățările inscripționate cu numele copilului, mereu un cadou la modă, prenumele vine mereu cu o poveste și o simbolistică specială.

La Petite Jupe găsești și brățări care se remarcă nu doar prin materialele alese și prin modul în care au fost meșteșugite, ci prin mesajul pe care îl poartă. Ne place să spunem că împreună cu clientul formăm o echipă pentru a livra un cadou deosebit.

Pandantiv-15mm-fotogravura-La-Petite-Jupe

Pandantiv-15mm-fotogravura-La-Petite-Jupe

Brățările cu mesaj personalizat pot avea și rol salvator. Brățara ”Salvează Vieți” a venit ca sugestie din partea voastră.

Ne onorează și ne-a făcut să realizăm că este posibil să aducem într-o formă inedită dar eficientă un mesaj cu adevărat special. Fie că este vorba de diabet sau orice altă afecțiuni sau sindrom.

brățări-personalizate-pentru-copii-Salveaza-Vieti-La-Petite-Jupe

Bratara-personalizata-Salveaza-Vieti-La-Petite-Jupe

Atunci când alegeți să gravați datele copilului este și un act de prevenție pe care îl faceți, felicitări!

Vă dorim vacanțe fantastice, fără incidente!